Amics,
vau venir dimecres a l’Antiga Fàbrica al Confidencial105? La “sorpresa” era llaminera però perillosa. Pels que no vau pode venir, vam decidir que començaríem cantant Les Coses i que a partir d’aquí, vosaltres éreu els encarregats de decidir quines cançons s’havien de tocar. Vuit papers amagats estratègicament a sota les cadires donaven la opció a triar una de les vint-i-dues cançons que formen el repertori  que fem als concerts. Canviàvem una cançó per una confidència. Volíem saber el perquè de les vostres tries. Això suposava trencar una mica el ritme del concert (i tenir una pobra hostessa corrent amunt i avall amb un micro) però ho va acabar fent molt més boig i divertit. Ens va quedar una cosa ben arreglada entre tots, compensada, bé. Pels curiosos, el setlist que va sortir va ser.

1- Les coses
2- L’affaire Sofia
3- Ja no ens passa
4- Suïssa
5- Ciència-Ficció
6- Louisiana
7- El seu gran hit
8- 4-3-3
9- Apologia de la ingenuïtat
10- No ho entens
11- Jean-Luc

Aquí el video-resum:

Merci a tots els que vau venir!

festivalot-banner-1400x574

EL FESTIVALOT POSA LES URNES

I seguim amb els experiments a l’hora de fer repertoris perquè la setmana que ve arriba la tercera edició del Festivalot. Totes les entrades ja estan exhaurides però si ens hi voleu acompanyar, podeu venir a Girona i segur que trobareu un concert que us agradarà als escenaris gratuïts com el de la Plaça del Pallol. Pel que fa el nostre concert, hem decidit que siguin els nens de cada passi els que triïn què volen sentir. A l’entrada cada nen podrà votar quines cançons formaran el repertori. Ens passaran els resultats al camerino i patam! Segur que no seran iguals.
També us recordem que aquests dies amb l’ARA podeu trobar el CD del Festivalot amb cançons d’una bona pila de grups que hi participaran. Tots els beneficis van a La Casa dels Xuklis.

Res més, que passeu un bon cap de setmana. La setmana que ve al bloc: ESPECIAL FESTIVALOT amb tots els preparatius, videos i fotos de coses que ens facin gràcia ensenyar, que alguns riureu i algunes pensareu que no calia però que sempre faran ambient.

Apunta’t a la newsletter