Amics,
el Festivalot ja s’acosta! Els dies 27 i 28 de maig Girona bullirà de música i famílies per tercera vegada amb una edició que fa pinta de récord. En 48h es van vendre més entrades que l’any passat en tres mesos. Avui ja està quasi tot venut. Això vol dir que hi ha ganes de Festivalot. Ens ha fet molt feliços la vostra empenta. Esperem poder-vos correspondre amb un festival que us faci sentir com a casa.

Com ja sabeu, el Festivalot edita cada any un CD solidari que dóna els beneficis a organitzacions relacionades amb la infància que intenten fer millor el món on vivim. El primer any vam treballar colze a colze amb la Fundació A. Bosch, el segon vam donar suport a l’Obra Social de Sant Joan de Déu i aquest any dediquem els esforços a La Casa dels Xuklis.

Pels que no ho conegueu, La Casa dels Xuklis és un espai que acull famílies durant el tractament oncològic dels seus fills als hospitals de referència de Barcelona. El projecte neix fa 30 anys, quan un grup de gent no-residents a la ciutat es trobaven que no tenien un espai on residir durant aquests llargs períodes. Avui, l’espai té 25 apartaments que poden acollir cadascun un màxim de 4 persones. Gràcies a l’aportació pública, el mecenatge, els treballadors i el voluntariat han construït un espai únic a Europa.

Ahir vam presentar-hi oficialment el CD d’enguany acompanyats del Pot Petit i els Quartet Mèlt. Va ser fantàstic poder conèixer el projecte de la mà de la Maite i la resta de l’equip. Al final vam fer un mini concert pels nens i les famílies que ens van voler acompanyar.

Us recordem que el CD surt AQUEST DISSABTE amb el Diari Ara. Val 10 euros i tots els beneficis aniran destinats aquí.

Apunta’t a la newsletter