Horari: 21:00 – 06:00 h
Concert: 22:00h
Edat: +16 anys
Menors 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

No es poden realitzar canvis ni devolucions d’entrades ja adquirides. Una equivocació en la compra o la no assistència a l’esdeveniment, entre altres, no justificaran la devolució de l’import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Únicament es reemborsarà l’import de les entrades en cas de cancel·lació de l’esdeveniment per part de l’organització. Les cancel·lacions no inclouen casos de força major.
Esdeveniment organitzat segons les mesures sanitàries estrictament obligatòries de l’actualitat. Aforament reduït. Punts de gel hidro-alcohòlic en zones comuns i ús de mascareta obligatori.

 

ELS AMICS DE LES ARTS presenten “EL SENYAL QUE ESPERAVES”
Els barcelonins tornen a trepitjar l’escenari de La Cabra. La banda ens presentarà el seu nou espectacle “El Senyal Que Esperaves”.
El concert a Vic serà un dels que tancaran la gira, abans que el grup faci una parada per preparar el seu nou àlbum.

Per nosaltres és un concert molt especial, ja que Els Amics de les Arts van ser la primera banda que va trepitjar l’escenari de La Cabra ara fa quatre anys, a més, serà un dels primers concerts del grup on es podrà ballar i saltar sense cadires en anys.

  • Data i hora: 12/02/2022 22:00h.
  • Lloc: La Cabra
  • Població: Vic
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

95%

Apunta’t a la newsletter