Els Amics de les Arts 2020

Avís (09/02/2021): Degut al context general de crisi sanitària per la COVID-19, i amb les mesures aprovades recentment pel Procicat, els concerts d’Els Amics de les Arts programats inicialment a les 19.30 h i a les 22.30 h canvien d’horari i se celebraran a les 18 h i a les 20.30 h. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per mitjà d’aquest aquest correu taquilles@palaumusica.cat

 

 

Els Amics de les Arts celebren els 10 anys del diari ARA amb el seu nou espectacle “El Senyal Que Esperaves”. La banda posa l’eclecticisme al servei del pop per oferir un disc de contrastos, amb hits marca de la casa i alhora una renovada voluntat d’eixamplar sonoritats. A ‘El Senyal Que Esperaves’ hi conviuen les cordes i els sintetitzadors, la frase més punyent i la melodia més agradable, la voluntat de fer música que connecti amb l’oient i que alhora permeti anar més enllà d’una primera escolta. El disc compta de nou amb la producció de l’escocès Tony Doogan (David Byrne, Snow Patrol, Belle and Sebastian), seguint l’estela sonora del seu anterior treball ‘Un estrany poder’.

  • Data i hora: 22/02/2021 18:00h.
  • Lloc: Palau de la Música
  • Població: Barcelona
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

95%

Apunta’t a la newsletter