Els Amics de les Arts 2020

NOTA DE LA WEB DEL PALAU DE LA MÚSICA

Avís (2020.11.16): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció de virus COVID-19, el concert programat pel 3 de desembre ha canviat de data fins al 22 de febrer de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat entrades i desitgin recuperar els diners o canviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a través d’aquest formulari. Les peticions que de devolució o canvi seran ateses sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

 

 

Els Amics de les Arts celebren els 10 anys del diari ARA amb el seu nou espectacle “El Senyal Que Esperaves”. La banda posa l’eclecticisme al servei del pop per oferir un disc de contrastos, amb hits marca de la casa i alhora una renovada voluntat d’eixamplar sonoritats. A ‘El Senyal Que Esperaves’ hi conviuen les cordes i els sintetitzadors, la frase més punyent i la melodia més agradable, la voluntat de fer música que connecti amb l’oient i que alhora permeti anar més enllà d’una primera escolta. El disc compta de nou amb la producció de l’escocès Tony Doogan (David Byrne, Snow Patrol, Belle and Sebastian), seguint l’estela sonora del seu anterior treball ‘Un estrany poder’.

  • Data i hora: 22/02/2021 19:30h.
  • Lloc: Palau de la Música
  • Població: Barcelona
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

85%