Els Amics de les Arts pugen a l’escenari del Festival ÍTACA amb la seva nova proposta Els dies més dolços, el dia 20 de juny a Corçà. Serà la primera actuació del grup des del confinament. La inèdita proposta d’Els Amics de les Arts va de la cara bona de les coses; la nova realitat ens brinda l’oportunitat de veure la banda tal com mai l’hem vist. Davant la impossibilitat d’activar el llançament del seu nou disc i a causa de la cancel·lació o ajornament de pràcticament tots els concerts de la seva nova gira de presentació, Els Amics de les Arts tornen al format acústic i de la proximitat. Una oportunitat totalment circumstancial que dona al públic la possibilitat de viure un espectacle únic que ens recordarà els inicis de la banda i on es revisitaran les seves cançons més estimades i s’avançarà algun tema del seu nou treball.

 

El repertori d’aquest concert sonarà tal com el van presentar Els Amics de les Arts pel seu canal de Youtube durant el confinament. Amb el nom Els dies més dolços, la banda va oferir música des de casa seva i directa a les cases dels altres; ara ‘Els dies més dolços’ arriben en un directe excepcional sense pantalles pel mig, però adaptant-se als nous temps que ens ha tocat viure.

INFORMACIÓ IMPORTANT PREVENCIÓ COVID-19

· El concert se celebrarà en el camp municipal de futbol, espai de grans dimensions que permetrà garantir les distàncies de seguretat. La platea ocuparà la meitat del terreny de joc, mentre que l’altra meitat es reservarà a l’acollida.

· Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom. Els espectadors rebran dies abans del concert un correu electrònic amb informació sobre la normativa fixada per l’organització.

· Les localitats no són numerades. L’organització adjudicarà les places per ordre cronològic de compra, i s’assignaran el mateix dia del concert durant l’acomodació. Les persones que comprin primer ocuparan les cadires més properes a l’escenari. 

· D’acord amb la normativa, estem treballant per permetre que nuclis familiars i unitats de convivència pogueu seure junts. En cas que volgueu seure amb altres persones del vostre nucli familiar és imprescindible que compreu totes les entrades juntes amb una sola operació.

  • Data i hora: 20/06/2020 22:00h.
  • Lloc: Ítaca Cultura
  • Població: Corçà
  • Gira: Els dies més dolços- acústic

Exhaurides

Apunta’t a la newsletter