COMUNICAT IMPORTANT AUDITORI DE GIRONA COVID19

Tenint en compte que la situació actual encara no està normalitzada i que els concerts programats a l’Auditori s’estan realitzant amb un 50% d’aforament, totes les localitats s’han hagut de reubicar per tal d’assegurar una distància mínima entre els assistents.

Per aquest motiu, ens hem vist obligats a desdoblar el concert en dos dies diferents: dissabte 17 d’octubre a les 20:30 h i diumenge 18 d’octubre de 2020 a les 19:30h.

L’assignació de les dates es farà  per ordre de compra i farem el possible per oferir unes localitats amb característiques similars a les què ja teníeu. En els propers dies, us farem arribar les noves localitats al vostre correu electrònic.  

En cas de no poder assistir al concert en la data assignada, es podrà sol·licitar la devolució enviant un correu a taquilles@auditorigirona.org dins dels 7 dies naturals posteriors a la recepció de la nova localitat.

Us agraïm la vostra disposició i paciència ja que l’assignació de les noves localitats només es pot fer manualment i haurem de reubicar centenars de persones.

L’equip de l’Auditori de Girona segueix treballant per fer possible una programació de tardor amb les màximes mesures de seguretat i per garantir una cultura segura.

 

Tornen Els Amics de les Arts per presentar sobre els escenaris l’últim disc de la banda, El Senyal Que Esperaves. El seu directe sorprendrà per explosiu i elèctric, alhora que demostrarà de nou que Els Amics connecten com ningú amb el seu públic i que l’essència Amics es manté després de 10 anys de trajectòria. Els avalen hits com Jean Luc, Ja no ens passa, Louisiana, El seu gran hit, Les coses i molts més que els han convertit en els creadors d’una banda sonora de referència del nostre país. Temes de sempre i cançons noves que ens faran ballar i emocionar pugen a l’escenari en un concert imperdible. Els Amics de les Arts, com sempre i com mai els has vist!

  • Data i hora: 17/10/2020 20:30h.
  • Lloc: Auditori
  • Població: Girona
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

95%

Apunta’t a la newsletter