La Fira Valenciana de la Música Trovam! – Pro Weekend és lʼesdeveniment musical que anualment se celebra a Castelló de La Plana per donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana i servir de lloc de trobada professional del sector.

En la seua 5a edició, el Trovam! es consolida com al certamen professional més important de la indústria musical al País Valencià. Actuacions en directe, debats, conferències, i una destacada presència de programadors, músics, promotors, mànagers i de tots els agents que formen part de la cadena de valor musical es donaran cita a Castelló i garantiran lʼèxit dʼuna convocatòria que pretén fer de la música un dels elements clau en el desenvolupament social, cultural i econòmic dels valencians.

Les actuacions musicals ocuparan diversos espais públics de la ciutat: LʼAuditori, Teatre Principal, Plaça Major, Plaça Santa Clara, Hort dels Corders, i faran de la música el principal dinamitzador de la ciutat durant quatre dies.

LʼAuditori de Castelló serà el centre neuràlgic on tindran lloc les activitats professionals i bona part de les actuacions musicals.

  • Data i hora: 10/11/2017 22:15h.
  • Lloc: Sala Magic Box
  • Població: Castelló
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

A la venda

Apunta’t a la newsletter