Un dels grups referència de Sons del Món i una de les bandes pop més estimades de Catalunya. Aquesta serà la seva quarta visita al festival.

Onze anys de trajectòria musical, tres discs d’estudi i diverses edicions especials els avalen. Importants premis de la indústria i tres discos d’or coronen la seva fructífera carrera, a la qual van saber homenatjar amb el seu meravellós àlbum especial 10 ANYS, publicat l’any 2015, i que ha suposat un punt i a part que obre ara una nova etapa.

Després de tres anys de silenci discogràfic han tornat a l’actualitat amb la publicació d’Un Estrany Poder. Un àlbum que conté cançons, com el seu nou himne, El Seu Gran Hit, que fan d’aquest un dels discs de l’any en català.


Tasta el vi maridat amb Els Amics de les Arts durant el concert:

Anhel Blanc

Anhel Blanc

CELLER PERE GUARDIOLA
CANTALLOPS

Demana un desig…que la música en català segueixi triomfant i es reinventi. Els Amics de les Arts han aparegut dalt dels escenaris per quedar-s’hi. Ells fan música, i la música és un llenguatge universal. El vi per aquest concert serà l’Anhel blanc del celler Pere Guardiola, que ens aportarà perfum de fruita cítrica i dolça com la taronja, acidesa i equilibri al paladar mentre els Amics de les arts ens faran vibrar, cantar i, sobretot, riure. Una excel·lent combinació!

  • Data i hora: 08/07/2017 22:30h.
  • Lloc: Festival Sons del Món
  • Població: Castelló d'Empúries
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

Últimes

Apunta’t a la newsletter