Nascut el 1977, el Festival de Música de Begur en un dels festivals amb més tradició de la Costa Brava, tot i haver estat sempre una proposta austera. La seva filosofia és oferir concerts de qualitat però que alhora siguin assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que aquest any van des del soul, la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes. Una programació adreçada a la gent de Begur, i als seus estiuejants, tant habituals com ocasionals, però amb voluntat de aportar un valor afegit a l’oferta cultural i un element de promoció de Begur, que sens dubte atrau un públic ocasional.

L’objectiu d’aquesta nova edició és consolidar els espais d’exhibició que s’han anat obrint, incorporant aquest any també Sa Tuna, i seguir reflectint l’eclecticisme artístic i cultural de Begur, sempre apostant per la qualitat, amb una programació atractiva i amb capacitat de projecció i captació de públic, fent alhora de reclam i de promoció cultural d’una de les poblacions i entorns més atractius de la Costa Brava.

Les dates del festival són els divendres entre el 27 de Juliol i el 18 d’Agost del 2018, realitzant els concerts al Pati de les Escoles Velles, a Mas d’en Pinc, al nucli antic d’Esclanyà, a Sa Riera i a Sa Tuna.

  • Data i hora: 27/07/2018 22:30h.
  • Lloc: Pati de les Escoles Velles
  • Població: Begur
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

A la venda

Apunta’t a la newsletter