El retorn als escenaris d’un dels grups més estimats pels joves, únics per la seua connexió amb l’audiència i referents musicals d’un públic ampli i intergeneracional. Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori de grans èxits de la banda pel seu concert.

Una oportunitat única per escoltar en directe, a més, les cançons del seu nou disc. Un gran concert dels polifacètics i carismàtics Els Amics de les Arts, que es troben en un gran moment de la seua carrera, en la qual estan posicionats com un dels grups més sòlids de la música en valencià i més estimats pel públic.

El nou disc està produït i mesclat pel productor escocès Tony Doogan (Mogwai, Belle & Sebastian, Snow Patrol, entre d’altres), tancant la trilogia formada pels últims tres treballs de la banda: Un estrany poder (2017); El senyal que esperaves (2020) i Allà on volia (2023). El màster ha anat a càrrec de Frank Arkwright (Blur, Arcade Fire, The Smiths, entre d’altres)  als estudis Abbey Road de Londres.

  • Data i hora: 02/12/2023 20:00h.
  • Lloc: Auditori i Palau de Congressos
  • Població: CASTELLÓ
  • Gira: Nova gira 2023

A la venda

Apunta’t a la newsletter