L’Ajuntament mostra el seu compromís amb la cultura i ja organitza la programació i l’agenda d’actes perquè la ciutadania pugui gaudir de les festes. Tots els espectacles i celebracions es duran a terme seguint estrictament les mesures de seguretat que marqui el PROCICAT en el moment corresponent.

Calella celebrarà la Festa Major i ho fa amb els ulls posats en la cultura. Els Amics de les Arts, Suu i Oques Grasses – artistes totalment contrastats arreu del país – formen l’elenc com a caps de cartell. Aquesta és una altra mostra més del compromís de l’Ajuntament per apostar fermament per la cultura com a vincle entre ciutat, tradició i festivitat.

El consistori està organitzant i definint la programació i l’agenda d’actes de  la Festa Major perquè la ciutadania la pugui gaudir de manera segura; tots els detalls s’explicaran, com ja és habitual, en una roda de premsa. Tots els espectacles i celebracions es duran a terme seguint estrictament les mesures de seguretat que marqui el PROCICAT en el moment corresponent.

L’alcaldessa, Montserrat Candini, recalca que “ens prenem la preparació de la Festa Major amb el mateix sentit de responsabilitat, il·lusió, i ganes d’apostar per la cultura de sempre. Calella celebrarà les seves festes i ho farà tenint en compte l’escenari atípic que malauradament ens toca viure; és per això que no baixarem la guàrdia. L’any passat vam celebrar la nostra Festa Major sota els emblemes d’il·lusió, diversió i responsabilitat i enguany tocarà posar el mateix granet de sorra per poder gaudir d’aquesta festivitat de manera segura”.

  • Data i hora: 24/09/2021 per determinar
  • Lloc: Festa Major
  • Població: Calella
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

Exhaurides

Apunta’t a la newsletter