Els Amics de les Arts baixen temporalment dels escenaris per preparar un nou disc i treballar un espectacle de teatre musical que presentaran al Teatre Poliorama al 2022. Abans de marxar, però, faran un concert de comiat a la Sala BARTS, imperdible per als seguidors de la banda i per tots aquells que coneixen els impactants i festius directes del grup o els que encara no hagin tingut l´oportunitat de gaudir-ne.

Amb més de quinze anys de trajectòria i amb un posicionament únic en la música catalana, Els Amics de les Arts van publicar el seu últim treball El senyal que esperaves en plena pandèmia i van acompanyar-nos des de casa en temps de confinament. En el moment que va ser possible, es van adaptar a les noves formes de música en directe i van fer concerts quan encara semblava impossible fer-ne, mantenint-se dalt dels escenaris fins i tot en les èpoques més difícils.

Després de gairebé dos anys de gira poc convencional, i després de rebre el premi Enderrock 2020 a Millor Disc de Pop, s´acomiaden temporalment dels escenaris amb un concert on conviuran alguns dels seus nous temes amb d´altres ja clàssics que revisiten, com Jean Luc, 4-3-3 o Louisiana o Els Camps de Cotó.

  • Data i hora: 11/12/2021 21:00h.
  • Lloc: Sala Barts
  • Població: Barcelona
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

83%

Apunta’t a la newsletter