Els Amics de les Arts van tancar la gira del seu últim disc Un estrany poder amb un concert al Palau de la Música Catalana. Aquesta actuació inèdita va ser el 23 de novembre passat, amb una orquestra simfònica i el Cor de Noies de l’Orfeó Català; els acompanyaven una vuitantena de músics sobre l’escenari. Aquella va ser una ocasió sens dubte excepcional per veure un dels grups més estimats de Catalunya. Però el format antagònic que ens arriba ara a Andorra és igualment una ocasió única i especial per veure el trio català.

El grup ha iniciat una gira de concerts fora del país mentre prepara el seu nou disc que veurà la llum l’any 2020. L’Auditori Nacional d’Andorra porta a Ordino Els Amics de les Arts amb el seu format més íntim, que ens proposa retrobar-nos amb l’essència dels inicis de la banda. Sols sobre l’escenari i amb la seva gran capacitat de connexió amb el públic, baixen dels grans escenaris per on han passat i canvien les multituds de públic que han exhaurit les entrades dels seus concerts per una platea íntima i propera a l’Auditori Nacional d’Andorra.

El 20 de juny arriben a Andorra Els Amics més purs i propers, que ens cantaran les seves millors cançons com mai les hem sentit, amb tota la proximitat que els aporta tant valor i que tant estima el seu públic.

Els Amics de les Arts són Daniel Alegret (piano i veu), Joan Enric Barceló (guitarra i veu) i Ferran Piqué (guitarra i veu).

 

  • Data i hora: 20/06/2019 21:30h.
  • Lloc: Auditori
  • Població: Ordino
  • País: Andorra
  • Gira: Nova gira - El senyal que esperaves

Exhaurides

Apunta’t a la newsletter