Amics,

divendres vam publicar l’última pista de com sonarà el nou disc d’Els Amics de les Arts. “Sort que sou aquí” ja està disponible a totes les plataformes digitals i el videoclip penjat a Youtube. Aquesta nova cançó és un cant a l’amistat que estem molt feliços de poder-vos compartir. Hem rebut molts comentaris i missatges positius vostres i us en donem les gràcies.

Ara, hem d’esperar al dia 5 de març per poder-vos ensenyar el disc sencer. Què us podem explicar d’aquest nou disc que publiquem? Les paraules que triem no dir és una peça que completa el puzzle, la cara B d’un díptic amb què ens vam proposar fer un balanç a nivell vital junt amb Allà on volia. Les cançons d’aquest disc són set històries que radiografien Els Amics de les Arts des d’una perspectiva íntima i creiem que alhora, contundent.

Els personatges que inspiren les cançons de Les paraules que triem no dir, callen més que parlen, però les seves veus ens identifiquen a tots i retraten de nou les nostres vides.

ATENCIÓ perquè teniu l’última oportunitat per reservar el vostre cd o vinil si voleu ser els primers de rebre’l a casa vostra, signat pels tres Amics. Tots els que el compreu rebreu una invitació per assistir a una presentació que farem a Barcelona el mateix 5 de març per celebrar-ho.

Gràcies

Apunta’t a la newsletter