Amics,
aquí la teniu: aquesta és la portada del nostre nou disc, Les paraules que triem no dir. Just un any després d’Allà on volia, ens fa molta il·lusió presentar-vos un grapat de noves cançons que esperem que us facin molta companyia durant aquest 2024.

Coses importants:

LES CANÇONS
LES PARAULES QUE TRIEM NO DIR té set cançons.

LES PARAULES QUE TRIEM NO DIR
SORT QUE SOU AQUÍ
TOTHOM ES SEPARA
DORMIR AL TEU COSTAT
AQUESTS DINARS
ELS DESPERFECTES
UN GRAN COMETA

LA PORTADA I EL DISSENY
El disseny de la fantàstica portada i del disc ha tornat a anar a càrrec d’en Xavi Martín (@mertin15), que ja va treballar amb nosaltres a Allà on volia (Pistatxo Records, 2023).

LA PUBLICACIÓ
LES PARAULES QUE TRIEM NO DIR estarà disponible a totes les plataformes digitals la primera setmana de març de 2024.

EL DISC FÍSIC
Continuem amb la idea de l’autogestió a nivell discogràfic. Les noves cançons s’editaran a través del nostre propi segell: Pistatxo Records. L’experiència amb el disc anterior no va poder ser millor. Us donem les gràcies a tots els qui el vau comprar per avançat. Ara, teniu la oportunitat de tornar a fer-ho. La primera edició del disc es vendrà només sota comanda prèvia a través d’aquest enllaç. Si l’encarregueu, us l’enviarem a casa tan bon punt estigui llest o us avisarem i podreu passar a recollir-lo per la botiga de Barcelona de Disco100 (C/ de l’Escorial, 33, Baixos 1, local, Gràcia, 08024 Barcelona). Ah! I (si voleu) signat per tots tres.

LES GANES
Moltes. Totes.

Apunta’t a la newsletter