Amics,
tot comença amb una juguesca. Havíem coincidit amb en Lildami unes quantes vegades. Ens havíem mirat des de lluny. D’aquella manera que ho fas amb algú que et crida l’atenció però ep, a poc a poc, que no saps ben bé de quin pal anirà i no vols sortir escaldat. Ens hi vam apropar, té alguna cosa que fa que vulguis saber més coses d’ell, com fa les seves cançons, com treballa i com escull la roba que es posa al matí.

Salta la idea: fem alguna cosa junts? I ho fem en un temps rècord. 48 hores en un estudi sense conèixer-nos de res, sense tenir res preparat. Podia passar qualsevol cosa i se’ns n’acudien moltes de desastroses perquè generacionalment, estem a anys llum, ell menjava sorra en un parc infantil quan nosaltres fèiem Jean Luc (amants del beef: us va agradar aquesta, eh?). Però, i si sortia bé?

Aquí teniu el resultat. ‘Saps fer-ho’ podria estar al repertori de qualsevol concert nostre. Sona a Amics i sona a Lildami. És intensitat, aventura i poc temps de reflexió. Molts whatsapps a hores intempestives i moltes emoticones d’aquelles d’El Crit de Munch. Una cançó que arriba acompanyada d’un videoclip fet només amb un mòbil i en només un matí. En definitiva: una bona passejada per llocs que no estem acostumats a visitar. Ja us ho diem: ha valgut la pena. És una bona cançó i s’enganxa com una mala cosa. Sou a un clic de descobrir-la. Juguem?

Joan Enric, Ferran i Dani

Apunta’t a la newsletter