Fa just un any érem a les portes d’estrenar el nostre primer musical: PARES NORMALS. Si vas venir a alguna de les representacions al Teatre Poliorama entre novembre de 2022 i febrer de 2023 saps com d’especial va ser aquell muntatge. A nosaltres ens quedaran nits gravades per sempre: la primera prèvia, l’estrena, l’última funció o aquella bogeria del Karaoke que ens vam inventar i que ha acabat sent una de les millors experiències que hem tingut a dalt d’un escenari. 

 

Vam acabar sent tots una família a Pares Normals. I per això ha estat molt maco que el grup de Whatsapp es tornés a activar amb la millor notícia que podíem esperar: hem estat nominats a dues categories pels Premis Butaca 2023: MILLOR MUSICAL i a MILLOR COMPOSICIÓ MUSICAL. Si cliquessis a aquest enllaç i votessis per PARES NORMALS… Crec que podria odiar-te! I sí, ja ho sabem, fa molta mandra. Però és super fàcil i ho tindràs fet en menys d’un minut perquè no cal ni votar a totes les categories. A més, no demanen ni l’email, ni donar-te d’alta.

 

Ens ajudes? Volem celebrar-ho tot! Moixiganga!

Apunta’t a la newsletter