Els Amics de les Arts

Aquí en Ferran ens comentava fa dos anys que havia tingut un somni aquella mateixa nit: el 27 d’octubre de 2023 fèiem un concert a l’Auditori de Girona i la gent sortia feliç, amb ganes de viure i amb aquell entusiasme necessari per encarar els deu dies de Fires que tenia per endavant. Inclús, comentava, havia somiat amb gent que durant aquell concert trobava l’amor de la seva vida enmig del pati de butaques. Durant la tornada de Tothom es separa, una parella creuava mirades i s’esdevenia un centelleig als ulls dels dos que aturava el temps i inundava la sala d’una llum encegadora. A partir d’aquí, tot baixada. Descobrien que estaven fets a mida i al cap de poc temps s’acabaven casant, compraven una casa a Palau i tenien un fill que de gran estudiava enginyeria espacial, astrofísica, entrava a l’acadèmia de la Nasa i arribava a ser el primer humà a trepitjar Mart. El nen es deia Josep Maria, li agradaven els karts, les cartes Magic i amb deu anys tocava el clavicèmbal com els àngels.

Els altres dos escoltàvem embadalits la història, sorpresos pel nivell de detall que encara mantenia el somni quan ja eren quarts de deu del matí i feia quatre hores que en Ferran s’havia despertat.

En tot cas, som-hi, no? Veiem si tot això que en Ferran va vaticinar s’acaba complint. Us esperem aquest divendres a l’Auditori de Girona. Últimes entrades.

Apunta’t a la newsletter