Amics,
ahir vam caure de cul quan vam saber que s’han exhaurit les entrades del concert de nadal que farem el 28 de desembre a La Paloma. Per tant, a dos mesos vista, el pit ens peta de felicitat a l’anunciar-vos que farem un segon Concert de Nadal el divendres 29 de desembre de 2023 i que ja són a la venda les entrades. La notícia ha acabat fent que ens tirem a la piscina en certs aspectes. Ens hem engorilat molt fort amb les coses que volem preparar. Ras i curt: amb el que tenim al cap, ja us diem que serà un bolo d’aquells de jo-hi-era.
Com us vam explicar, la majoria d’entrades són de pista però hi haurà unes localitats molt limitades amb butaca a llotja. Aquestes es venen de dos en dos.
Més coses: Fareu un concert només de nadalesa? No! Serà un concert dels Amics, per ballar, que La Paloma és una sala de ball. I alguna nadala i alguna lenta sí que farem també, no patiu. Tot sota control.
Estem preparant algunes sorpreses que més endavant us podrem anunciar o no. Què seria el nadal sense sorpreses fins a l’últim moment?
A tots els que vingueu un dels dos dies: vosaltres ja ens heu fet un gran regal omplint aquesta primera data i donant-nos la oportunitar de fer-ne una altra. Gràcies. Ara, deixeu-nos la resta a nosaltres.
Us ho tornarem amb escreix.

Apunta’t a la newsletter