Els Amics de les Arts. Hola!

Amics,
l’estiu s’ha acabat i la nostra gira de presentació d’Allà on volia passa a una nova etapa. El repertori anirà mutant, amb cançons que fins ara no han sonat. Ah! I llocs més recollits, teatres, auditoris, sales. Us agraden aquests concerts? Doncs us en portem un grapat perquè trieu el vostre. Per cert, hem esperat a fer aquest post perquè, ara sí, TOTS ELS CONCERTS SEGÜENTS JA TENEN ENTRADES A LA VENDA.

💫 15 de setembre a PREMIÀ DE DALT – @ulissesfestival. Aquest divendres, últim concert a la fresca, en un parc i acompanyats de Julieta i altres artistes. Dempeus i ballaruca!

💫 27 d’octubre – GIRONA (Auditori). El festival @temporada_alta ens acull un cop més com a part de la seva programació. Girona, casa. A tots els qui us vau quedar fora per @festivalstrenes, aquí teniu una nova oportunitat.

💫4 de novembre – SANT CUGAT DEL VALLÈS. Una gira sense passar pel @teatreauditori no és una gira. Per tant, solucionem-ho i sumem una nova nit per la posteritat.

💫 15 de desembre – MANRESA @kursaalmanresa. Una altra cita imperdible. Estem molt contents que estiguem a més de tres mesos del concert i la platea faci una pinta com la que fa. Manresa sempre amical.

💫 16 de desembre – FIGUERES – (Teatre Jardí). El nostre primer (i únic) bolo al Teatre Jardí va ser al 2012. Sempre n’hem guardat un molt bon record i a vegades el citem com “un d’aquells bolos”. Ho tornem a fer?

… BONUS TRACK. I Barcelona? Hi haurà algun concert pels volts de nadal? Sí. En parlarem aviat. Escenari nou i mai trepitjat com a grup.

Esperem que estigueu bé. Amb moltíssimes ganes de retrobar-vos un dia d’aquests.

Apunta’t a la newsletter