Amics,
tothom es separa o som nosaltres que últimament només veiem anuncis de separacions?

S’acaben les vacances d’estiu, i al setembre diuen les estadístiques que els advocats es preparen per a un allau de consultes sobre separacions. TOTHOM ES SEPARA. Torna la rutina, la calor se’n va i ara què fem amb tota aquesta vida? Les parelles es trenquen, el mercat s’autorenova proclamant “viu el moment”. I tu allà al mig, veus a tothom tan feliç i tan alliberat… que penses que no hi ha més sortida, que estàs allargant l’agonia i decideixes acceptar que no només s’acaba l’estiu. Tothom es separa i ningú ho pot evitar.

En tot cas, Els Amics no ens separem, però avui publiquem Tothom es separa, i la cançó ja està disponible a totes les plataformes i s’estrena juntament amb un videoclip que també podeu veure a Youtube.

Esperem que us agradi, i tant si us separeu com si no, desitgem que sigueu molt feliços.

Apunta’t a la newsletter