Amics,
ja fa calor. Han obert la piscina municipal del poble. Gairebé ja és oficialment estiu i si hi ha una època de postureig per excel·lència és la del bon temps. Els peuets a dins del mar, els viatges que mai ens podrem permetre i les festes on mai no entrarem passen ara, són a punt d’arribar. Avui us volem fer una proposta. Us convidem a que ens compartiu els vostres vídeos i fotos del que coneixem com a postureig. Us volem veure presumint de felicitat màxima: guapura, amistat, platja, copes… mostrem-nos feliços i estimem-nos fortament. Tot superficialitat!
Recopilarem les fotos i vídeos que ens envieu i els farem servir per acompanyar la nostra cançó Estimeu-me. Esperem poder-vos ensenyar aviat com queda!
Si participeu entrareu al sorteig de tres entrades dobles per a qualsevol dels nostres concerts d’aquest estiu. Podeu participar fins al 3 de juliol.

PARTICIPEU AQUÍ

Apunta’t a la newsletter