Els Amics de les Arts

Quan fa que no escoltes un disc?

I quan diem escoltar no volem dir posar-lo de fons mentre fas una altra cosa. Volem dir escoltar-lo amb totes les lletres. Parar el temps i el telèfon, desconnectar, seure, tancar els ulls i entrar de ple en un seguit de cançons i històries. Quan fa? anys? lustres? Potser no ho has fet mai.

Volem proposar-te una experiència diferent. Volem donar-te l’oportunitat de venir a escoltar el disc abans de la sortida, abans que ningú. Estem preparant la PRIMERA ESCOLTA d’ALLÀ ON VOLIA, el nostre nou disc: un acte en petit comitè al Palau de la Música Catalana. Tres dies abans de la publicació del disc aturarem el temps encara que sigui només per uns minuts. Volem que vinguis a escoltar-lo de dalt a baix tal i com nosaltres l’hem pensat, volem que les cançons t’arribin lliures de qualsevol opinió o prejudici que algú t’hagi pogut crear, volem que ho gaudeixis en majúscules en un espai molt especial. I quan s’acabi el disc, et convidem a fer una cervesa i comentem la jugada. Què et sembla?

Ah! I el més important, volem que portis algú amb tu a qui saps que li farà molta moltíssima il·lusió.

El dimarts 7 de març ens agradaria que poguessis venir a viure-ho amb nosaltres. Sortegem 40 invitacions dobles. Si vols participar només has de seguir-nos a Instagram i deixar un comentari mencionant a l’usuari amb qui vindràs i el motiu pel qual heu de ser vosaltres. Pots participar fins al 23 de febrer.
Tenim moltes ganes de retrobar-vos.

Apunta’t a la newsletter