De córrerper tot Nova York - Els Amics de les Arts

Amics,
ja hem estrenat DE CÓRRER PER TOT NOVA YORK. Sempre intentem escriure un text per fer que la gent s’animi a escoltar la cançó. Avui hem decidit escriure la lletra. És difícil parlar d’aquesta cançó sense desvetllar-ne res. Més val que us la trobeu així, paraula, per paraula i que ens aneu acompanyant en aquesta fugida onírica abans no surti el sol.

Correm junts per tot Nova York, duem fins al límit el cor volent esgarrapar uns segons. La matinada desvetlla els carrers de la gran ciutat. Notes que soc part del somni i m’apretes molt fort la mà. Ei, tu, fem tan bona parella. Ei, tu, que almenys s’ha d’intentar. Correm junts per tot Nova York, duem fins al límit el cor volent esgarrapar uns segons, provant de trobar un carreró on mai ens atrapi aquest sol naixent que ara t’empeny al món.

Sona de fons una alarma i em dius que no vols marxar. Tu encara no te n’adones però ja et vas desintegrant. Ei, fem tan bona parella. Ei, tu, però no soc de veritat, Ei, i tant que t’acompanyo. Ei, tu, però no et puc ajudar. No et puc arrencar de la pell el tel que et cobreix tot el cos, el tel que et deixa sentir tan poc. No hi ha un manual d’instruccions, que diu com lluitar amb la buidor i el temps. Provem-ho ara un últim cop i abans que despertis, amor, correm junts per tot Nova York, per parcs, avingudes i asfalt roent, mentre col·lapsa tot, provant de trobar el carreró que ens posi a resguard d’aquest sol naixent que ara t’empeny al món.

Apunta’t a la newsletter