Amics,
aquí el teniu. El nostre nou disc es titula ALLÀ ON VOLIA i veurà la llum el 10 de març de 2023. Estem molt contents d’explicar-vos un piló de coses al post d’avui. Teca de la bona, bona. Som-hi.

LES CANÇONS
Allà on volia té vuit cançons noves.

CITANT MERCÈ RODOREDA
DE CÓRRER PER TOT NOVA YORK
UN BON EXEMPLE
CADA CEL
ESTIMEU-ME
LA NIT SEMBLA QUE SERÀ NOSTRA
UN DIA COM UN ALTRE
ALLÀ ON VOLIA

Com ja sabeu, hem anunciat un parell de col·laboracions estel·lars: Andrea Motis a Cada cel i Marco Mezquida a Estimeu-me. I tenim un altre featuring que ens el guardem per d’aquí uns dies però de ben segur que us encantarà.

Citant Mercè Rodoreda serà el primer single. La publicarem a principis de gener amb un videoclip dirigit per Marc Pujolar.


LA PORTADA

El disseny de la fantàstica portada i del disc ha anat a càrrec d’en Xavi Martín (@mertin15).


LA PRODUCCIÓ

El disc ha estat produït i mesclat per Tony Doogan, amb qui ja havíem treballat a Un estrany poder (2017) i El senyal que esperaves (2020); i ha comptat amb els nostres sospitosos habituals: Ramon Aragall (@ramonaragall) a la bateria i Pol Cruells (@polcruells) al baix.

La gravació s’ha dut a terme a La Casamurada i a Estudis Ground entre maig i desembre de 2022.

 

EL DISC FÍSIC
Després de molt de temps, hem decidit reprendre la via de l’autogestió a nivell discogràfic. Estem molt contents d’anunciar que les noves cançons s’editaran a través del nostre propi segell: Pistatxo Records.

La primera edició del disc es vendrà només sota comanda prèvia i serà especial. Si l’encarregueu, us l’enviarem a casa tan bon punt estigui llest. Ah! I (si voleu) signat per tots tres.

I res més, molt i molt contents de tornar a ser aquí, de que sentiu les noves cançons, de que tornin els concerts, la gira, l’estiu, l’hivern, els teatres, les sales, els festivals i sobretot, sobretot, sobretot… vosaltres.

Apunta’t a la newsletter