Vides Llunyanes - Els Amics de les Arts

Amics,

avui un post d’aquells guapos, amb teca de la bona, que no costen d’escriure perquè no cal que t’inventis notícies per mantenir la flama viva: hi ha de tot i bo. Som-hi!

1)    Aquesta nit a les 00.00h ja podreu escoltar el nostre EP de Nadal titulat VIDES LLUNYANES. Què hi trobareu aquí? Dues cançons per començar a donar la benvinguda al Nadal. Aquest any, anem més aviat que les llumetes dels carrers i tot. Però centrem-nos: per un costat, hi ha la cançó Vides Llunyanes, la nostra primera nadala original. Una història sobre com tendim a recordar els que ja no hi són des d’una perspectiva dolça. La memòria millora amb els anys. Spòilert: en aquesta cançó hem comptat amb la flamant col·laboració de l’Orfeó Català. Res més a dir, caureu de cul.

La segona cançó és una versió d’El Noi de la mare. Sí. Tothom la coneix, tothom la sap. Per això hem jugat tant com hem volgut amb ella. L’hem intentat fer càlida i gèlida a la vegada. Buida i alhora gran. Ah! I hem comptat amb les veus fantàstiques dels amics d’In Crescendo, a qui volem agrair la seva predisposició i talent.

El disc ha comptat amb la col·laboració dels sospitosos habituals: Pol Cruells al baix i Ramon Aragall a la bateria. L’enregistrament es va fer al mes de maig de 2022 a Medusa (Barcelona). Les cançons han estat produïdes minuciosament pel mestre Roger Rodés i masteritzades per Yves Roussel.

Aquesta nit, les trobareu a Spotify, Youtube i a la resta de plataformes. Esperem que us agradin!

2)    ACTUALITZACIÓ ENTRADES: Ull! El desembarcament de la gira a la Sala Razzmatazz de Barcelona va a bon ritme. Ah! I queden sis mesos per la gira però un dels dos passis de l’Strenes (Girona) ja té el cartell d’ÚLTIMES ENTRADES. Sumant les dues sessions, ja estem al 70% d’aforament. Per tant, si voleu venir, no badeu.

3)    Avui s’ha fet oficial que el 2023 tornarem a CANET ROCK. La festa major de Catalunya. Pujarem a un dels escenaris més especials per tocar els hits. Aquest dia ni presentem disco ni mandangues. HITS. Tots! (tots els que ens hi càpiguen).

Que guapo tot, no?

Apunta’t a la newsletter