Amics,
gràcies per la grandíssima rebuda d’ahir. Els dos concerts amb seient numerat a les Escales de la Catedral de Girona ja passen del 60% d’entrades venudes en només 24 hores i el concert de Razzmatazz (dempeus, dancing ballarugues) va a molt bon ritme per fer que la sala sigui una bombonera. Estem tan contents de tot plegat que avui us volem fer un… REGAL.

Sí. Un regal avançat de Nadal. L’altre dia ho comentàvem: serà Nadal l’11 de novembre, recordeu? Doncs ara us anunciem que aquest divendres publicarem un EP de Nadal. Abans de continuar, un EP [apunt per boomers no avesats a aquest tipus de nomenclatures i per les nostres mares, que si no ens trucaran ipso facto per preguntar què és] vol dir dues cançons, com un disc especial, per entendre’ns. Es dirà VIDES LLUNYANES i que tindrà una nadala original i una versió d’una nadala clàssica.

Demà us en donarem tots els detalls. Qui hi col·labora, qui l’ha produït, on s’ha gravat i mesclat… Al nostre perfil d’instagram podeu escoltar uns quants segons de la cançó.

 

🥑

PA: Té alguna cosa a veure amb el nou disc, això? Nop. És el nostre amic invisible cap a vosaltres. El single del disc vindrà a principis del 2023.

Apunta’t a la newsletter