Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/elsamicsdelesarts.cat/public_html/wp-includes/media.php on line 779
Els Amics de les Arts Pares Normals

Hem creat un musical des de zero.
Hem escrit cançons que es connectessin per explicar el més gran dels viatges.
Hem donat forma a una història universal sense posar-nos cap mena de sostre.
Hem disposat d’un equip top.
Hem aconseguit el millor teatre i en les millors dates.
Hem reunit una banda en directe que és per caure de cul.
Hem trobat el millor càsting.

Per tot això, avui és un dia molt feliç. I també perquè avui arriba l’element més important. Arribeu vosaltres, el públic. I vosaltres sou qui enlairarà aquest projecte que teníem al cap des del 2005 i que, per fi, aquesta nit veurà la llum. Avui celebrem això: les idees que costen dies, hores, setmanes i anys d’aixecar; les que requereixen posar-hi el cor, ser-hi, lluitar-les fins que es fan realitat.

Agraïm a tot l’equip tècnic i artístic la seva dedicació incansable durant aquests dos mesos intensos de muntatge. Moltes gràcies a Minoria Absoluta (en especial a en Jordi Sellas i a l’Eva Mor) per donar-nos aquesta oportunitat. Moltes gràcies Rita Peré per pedalar fins que això s’ha fet realitat. Moltes gràcies Marc Artigau per completar aquest engranatge i ajudar-nos a donar forma a la història. Moltes gràcies Marta Tomasa per aquestes meravelloses coreografies. Moltes gràcies Joan Martorell per dedicar totes les hores del món i més a treballar i polir les cançons amb l’elenc i la banda. Moltes gràcies Sergi Belbel per traduir aquell text i aquelles maquetes en un espectacle vitalista i lluminós. I moltes gràcies a les persones que cada nit ho defensaran a dalt de l’escenari. Gràcies Enric, Júlia, Albert, Annabel, Anna, Lucía, Víctor, Bernat, Joan, Laia, Nita, i Vicens. Ha estat un viatge compartit meravellós.

No en tingueu cap dubte: Pares Normals comença avui però tindrà una vida llarga, llarguíssima.

Els que vingueu aquests primers dies, feu fotos abans i després de l’obra, mentre espereu que comenci o quan saludin els actors, al final. I si us ha agradat, etiqueteu-nos. A @paresnormals, a nosaltres, al càsting, a tots. Al Moixiganga, com més serem més riurem.

Que comenci l’espectacle!