Els Amics de les Arts Pares Normals

Hem creat un musical des de zero.
Hem escrit cançons que es connectessin per explicar el més gran dels viatges.
Hem donat forma a una història universal sense posar-nos cap mena de sostre.
Hem disposat d’un equip top.
Hem aconseguit el millor teatre i en les millors dates.
Hem reunit una banda en directe que és per caure de cul.
Hem trobat el millor càsting.

Per tot això, avui és un dia molt feliç. I també perquè avui arriba l’element més important. Arribeu vosaltres, el públic. I vosaltres sou qui enlairarà aquest projecte que teníem al cap des del 2005 i que, per fi, aquesta nit veurà la llum. Avui celebrem això: les idees que costen dies, hores, setmanes i anys d’aixecar; les que requereixen posar-hi el cor, ser-hi, lluitar-les fins que es fan realitat.

Agraïm a tot l’equip tècnic i artístic la seva dedicació incansable durant aquests dos mesos intensos de muntatge. Moltes gràcies a Minoria Absoluta (en especial a en Jordi Sellas i a l’Eva Mor) per donar-nos aquesta oportunitat. Moltes gràcies Rita Peré per pedalar fins que això s’ha fet realitat. Moltes gràcies Marc Artigau per completar aquest engranatge i ajudar-nos a donar forma a la història. Moltes gràcies Marta Tomasa per aquestes meravelloses coreografies. Moltes gràcies Joan Martorell per dedicar totes les hores del món i més a treballar i polir les cançons amb l’elenc i la banda. Moltes gràcies Sergi Belbel per traduir aquell text i aquelles maquetes en un espectacle vitalista i lluminós. I moltes gràcies a les persones que cada nit ho defensaran a dalt de l’escenari. Gràcies Enric, Júlia, Albert, Annabel, Anna, Lucía, Víctor, Bernat, Joan, Laia, Nita, i Vicens. Ha estat un viatge compartit meravellós.

No en tingueu cap dubte: Pares Normals comença avui però tindrà una vida llarga, llarguíssima.

Els que vingueu aquests primers dies, feu fotos abans i després de l’obra, mentre espereu que comenci o quan saludin els actors, al final. I si us ha agradat, etiqueteu-nos. A @paresnormals, a nosaltres, al càsting, a tots. Al Moixiganga, com més serem més riurem.

Que comenci l’espectacle!

Apunta’t a la newsletter