PARES NORMALS: Setmanes 5 i 6

Quan ho tens tot control·lat a la distància curta arriba el moment de fer un salt. Hem deixat la sala d’assaig del Teatre Poliorama per instal·lar-nos durant unes setmanes al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramanet. El joc canvia. Tot s’ha d’anar posant a lloc perquè d’un dia per l’altre entra tothom: escenografia, vestuari, so, llum, projeccions i… la banda. Sí, estimats. Pares Normals té quatre músics que toquen en directe per fer que el musical sigui encara més viu. En Joan Martorell, que ha estat treballant colze a colze amb nosaltres durant les primeres setmanes, en serà el director i pianista. Estarà acompanyat de la Laia Fortià a la bateria, l’Anna Fusté al baix i en Vicens Martín a la guitarra. Els tenim ja instal·lats a l’escenari, acompanyant a les actrius i els actors a cada melodia. Benvinguts!

 

Divuit dies. Divuit i ja el tenim aquí.

Apunta’t a la newsletter