Pares Normals Els Amics de les Arts

PARES NORMALS: setmana 2 i 3

Tres setmanes. Han passat només tres setmanes i el musical ja té forma. És al·lucinant el ritme al que estem avançant i és sensacional que absolutament tothom del càsting sigui capaç de seguir-lo. Els assajos cada cop són més exigents, les coreografies es compliquen, les cançons muten. Per no parlar del joc de veus. Hi ha parts cantades a tutti que requereixen moltíssima concentració per saber quina harmonia fas a cada moment. Això és marca de la casa. A les cançons d’aquest grup, tant aviat fas una veu solista com una melodia superaguda per simplement acaba d’aportar color. Però això ja és nivell extrem. Aquí, a sobre, fes-ho ballant, interpretant un personatge, fent el pi… (això del pi és una broma però d’aquí al final tot pot canviar tant!).

Aquests primers dies ens han ensenyat que les idees que hi ha sobre el paper o a les maquetes a vegades només són esbossos. Cal veure-ho a sobre d’un escenari per comprovar si funcionarà o no, per saber si la cançó ha de ser més curta, o començar més aviat, o acabar més intensa. I llavors saber reaccionar en benefici de l’espectacle. Peces que sobren i peces que falten. Hi ha cançons que han perdut instrumentació per guanyar en intimitat. Perquè hem comprovat que si la empetitíem, d’alguna manera es feia gegant. Us ha saltat el detector de clixés? Quan hagueu vist l’obra recordeu-nos que parlem un dia sobre la cançó NINGÚ ET PREPARA i veiem si és així o no. En fi, que tot bé. Molt estimulant i rodejats d’un equip d’all-stars.

Per cert, avui us volíem comentar que si veniu en grups grans, veureu que a la web del Poliorama hi ha descomptes molt interessants a partir de deu persones.

Bon cap de setmana!

Apunta’t a la newsletter