Amics,
som aquí de nou. Bé, de fet no hem marxat mai. Sovint quan menys coses dius i expliques i quan més treballes. Els necessitàvem, però, aquests mesos. El concert de Pedralbes va ser un bàlsam i un final d’etapa fantàstic abans d’agafar-nos aquest estiu diferent. Hem aprofitat per viatjar, veure llocs nous, escriure i preparar tot el que està per venir aquesta temporada 22-23.

Aquest serà l’any del nostre primer musical, del nou disc (ja pràcticament acabat), de la nova gira. Les notícies aviat es començaran a descobrir. Hi ha col•laboracions i projectes especials que porten mesos al calaix, esperant el moment precís per treure el cap. N’anirem parlant.

De moment, el primer capítol d’aquesta nova aventura es diu Gira Americana. Del 12 al 19 anirem al Quebec i als Estats Units per fer-hi tres concerts amb banda i un grapat de xerrades a les universitats on s’estudia català. Montréal, New York i Washington, ja venim. Gràcies a tothom qui ha treballat per fer-ho possible. Podeu trobar info i entrades a la nostra web.

Els Amics tornem a ser aquí, contents i feliços de retrobar-vos. Ens ho passarem bé, titis.

Que comenci.

Apunta’t a la newsletter