Els Amics de les Arts a Estats Units i Quebec

Els Amics de les Arts a Estats Units i Quebec

Amics,
ja fa dies que ho sabem però per fi us ho podem explicar. El 12 de setembre fem les maletes i agafem un avió per creuar l’Atlàntic. Tenim tres concerts previstos a Montreal – Lion d’Or (14 de setembre 2022); Nova York – Joe’s Pub (15 de setembre 2022) i Washington – Palisades Club (17 de setembre 2022). Farem parada també a la Universitat de Mont-real i a La Universitat de Columbia, a NY.

Avui ja estan disponibles les entrades per als tres concerts. Així a primera vista potser us sembla que us queden lluny… però penseu una mica, què us semblaria un puja i baixa, quatre compres per Manhatan? Ep, i si no podeu venir no patiu que farem moltes fotos i vídeos que us compartirem.

Abraçades

Apunta’t a la newsletter