1️⃣ Com ja sabeu, durant els últims anys Els Amics de les Arts hem estat escrivint un musical que veurà la llum al novembre i farà temporada al Teatre Poliorama de Barcelona. Les entrades estan a la venda des de fa uns dies i l’estrena cada vegada és més a prop.

2️⃣ La setmana que ve aquest projecte tant desitjat que estem treballant conjuntament amb en Marc Artigau i Minoria Absoluta arriba a una altra data important: la presentació oficial. El dimarts 29 de març a la tarda farem un acte en una sala de Barcelona on presentarem el projecte, el càsting, el director, part de l’equip i tres cançons en directe. Sí, sí. Nosaltres mateixos serem els encarregats de fer de banda als actors i actrius que posaran veu i cos als personatges que fan tant de temps que imaginem.

3️⃣ Ens agradaria convidar-vos a tots, però només tenim espai per a 50 persones. Per tant, regalarem 25 entrades dobles entre tots els que tingueu ganes de venir a passar-ho bé. Només cal que comenteu aquesta imatge citant amb qui vindreu. Teniu temps fins divendres. Aquell dia ens posarem en contacte amb les persones guanyadores.

Gràcies i som-hi. Celebrem-ho tot.

Apunta’t a la newsletter