I ara què?
La gran pregunta. Com cada final de gira, això és un punt i seguit. Aquest cop més que mai. Anem a pams.

1- ÚNIC CONCERT 2022. Ras i curt: no ens volíem perdre aquest estiu, el que (sembla que) tot tornarà a ser més o menys normal. Per això, us volem anunciar… que aquest 2022 farem un únic concert en plan Greatest Hits on tots els discos des de Castafiore Cabaret fins a El Senyal Que Esperaves hi seran representats. I ho fem per celebrar que després de disset anys i una pandèmia encara som aquí. I per tots els bolos que no hem pogut fer aquests últims mesos, els cancel·lats, els aplaçats una i dues vegades, els de ui-ja-en-parlem-a-la-gira-que-ve. Celebrem-ho tot. No perdonem res.

Quan? Com? On? Deixem passar un temps. Serà d’aquí uns mesos. Volem retrobar-vos una nit d’estiu. Serà un lloc magnífic i a l’aire lliure. Esperem poder-vos donar tots els detalls aviat. Seria fantàstic que ens acompanyessiu.

Yeah!

2- PARES NORMALS. Com ja sabeu, el novembre de 2022 estrenarem un musical que portem treballant des de finals de 2018. Cançons inèdites, història emocionant i fan service. No es pot demanar més. Al març farem la presentació davant dels mitjans per presentar companyia, director i alguna cançó més. Ens faria molta il·lusió que alguns de vosaltres vinguessiu a l’acte. Ja us direm com. Al setembre començarem els assajos i al novembre estrenarem al meravellós teatre Poliorama, al cor de Barcelona. Com ja sabeu, les entrades ja són a la venda a la web del teatre.

3- NOU DISC 2023. Principis-mitjans, ja veurem. Portem mesos treballant en unes 15-16 idees i molt aviat entrarem a l’estudi per fer-les realitat. Som nens amb sabates noves.

4- MÉS COSES. Evidentment, hi ha més coses. SEMPRE hi ha més coses. Però si no són segures encara no es poden dir.

Demà, un súper video resum del concert de la Clap on es percep l’eufòria col·lectiva que va anar filant tot el concert fins a l’apoteosi final.

 

Apunta’t a la newsletter