Amics de les arts

Amics,

casum l’olla. No ens hem escapat d’aquesta sisena onada tampoc. Ras i curt: degut a les restriccions actuals que afecten a les sales, el concert a la SALA CLAP de MATARÓ previst pel 4 de febrer (ENTRADES EXHAURIDES) finalment tindrà lloc DISSABTE 19 DE FEBRER a les 21:00h.
Dues coses MOLT importants:
1) si la nova data us va bé, les entrades que ja hagueu adquirit són vàlides i NO CAL QUE FEU RES. Ens veiem el 19 de febrer, festa i xerinola.
2) les persones que no pugueu assistir a la nova data podeu demanar la devolució ABANS DEL 10 DE FEBRER través del mateix canal. Si les vau adquirir a través del canal TheProject, escriviu a ticketing@theproject.es INDICANT NOM COMPLET i NÚMERO DE REFERÈNCIA DE LA COMPRA.
PD: Gràcies a tothom per la paciència i la comprensió. El final de gira de moment no havia quedat tacat per la Covid però la cosa va com va. En fi, optimisme, amor i endavant.

Apunta’t a la newsletter