Tots estem molt pendents de les nostres coses. Tenir un grup de música és lluitar dia a dia en 50.000 fronts oberts. Muntar gires, buscar festivals i sales on tocar, vendre entrades, composar, arranjar, assajar, produir, gravar cançons, fer promo, ser actiu a les xarxes socials… Tenir un grup de música és un projecte de vida. Són 24h pensant en el següent pas, en el què, el quan i el com.

I precisament per això, perquè sabem què vol dir intentar tenir una carrera en aquest sector tan malmès i petit, hi ha notícies que es mereixen una aturada momentània de tot plegat; uns minuts per escriure aquest post.

Els Pets són Creu de Sant Jordi. I Els Amics de les Arts ens treiem el barret i aplaudim. Vam créixer amb discos com Brut Natural, Bon dia o Sol. Ara, tenim la sort de compartir escenari amb ells de tant en tant, de veure’ns i inclús algun cop quedar per explicar-nos la vida i els miracles.

Lluís, Joan i Falin, gràcies pel grapat de moments meravellosos que ens heu regalat, per demostrar que l’èxit es forja cançó a cançó, pels versos que més d’un cop ens han fet un nus al coll, per ensenyar-nos que fer un grup amb els teus amics i compartir el somni durant més de trenta anys és possible.

Amb tot el respecte i admiració, felicitats.

Els Amics de les Arts

Apunta’t a la newsletter