Amics,
ja són a la venda les entrades pel concert de Final de Gira a València.

Ens veurem el 08/02/22 al Teatre Olympia per acomiadar El Senyal Que Esperaves. Ens hauria agradat visitar-vos més sovint perquè dos concerts al País Valencià en una gira són poquíssims en comparació amb el que hem pogut fer presentant altres discos. Però són aquests temps estranys que ens ha tocat surfejar a tots. Esperem poder tornar amb molta més assiduitat en un futur.

Celebrem, però, el que tenim. Una data a l’horitzó: el 8 de febrer de 2022; una de les últimes de la gira i en un escenari de la ciutat de València que encara no hem trepitjat. L’Olympia ja sona bé d’entrada, no? Vosaltres veniu i nosaltres hi posarem la resta perquè sigui el concert que ara mateix teniu al cap.

Una abraçada ben forta a totes i tots. Cuidem-nos i fins aviat! Amb ganes boges de veure-us.

Apunta’t a la newsletter