Amics,
amb tota l’alegria del món i més, us presentem el primer avançament de Pares Normals, el musical que Els Amics de les Arts hem escrirt i produirem conjuntament amb en Marc Artigau i Minoria Absoluta. Més de tres anys després de començar a treballar-hi, avui un dels nostres somnis es comença a fer realitat. Us deixem amb una cançó titulada CREC QUE PODRIA ODIAR-TE, que retrata el moment en que en Salvador i la Sofia (dos personatges centrals a l’obra) s’enamoren perdudament. La cançó està disponible a plataformes com Spotify.

Pares Normals ha estat un projecte cuinat a foc molt lent. Hem escrit dotze cançons totalment noves (un disc entre El Senyal Que Esperaves i el pròxim, que ja estem composant) que ressegueixen la història. Ha estat una feinada però estem convençudíssims que valdrà la pena quan, d’aquí exactament un any, les actrius i els actors pugin a l’escenari del Teatre Poliorama per interpretar-les.

Coincidint amb la publicació de la cançó, el Poliorama (a través de la seva web) ja ha posat a la venda les entrades per les primeres setmanes d’espectacle, que s’estrenarà el 18 de novembre de 2022.  ULL! Durant tota aquesta setmana, hi ha un descompte del 30% a totes les entrades. El trobareu quan aneu a la cistella de la compra.

Des d’aquí, ens agradaria donar les gràcies a tothom que ha fet això possible. Gràcies, de tot cor.

 

Apunta’t a la newsletter