Els Amics de les Arts

Amics,
no ha estat una gira fàcil ni normal. Acostumats a visitar Ses Illes tres i quatre vegades per any, hem hagut d’esperar a l’ocasió adequada per presentar-hi El Senyal Que Esperaves. Per sort, el temps d’espera ja s’ha acabat i avui podem anunciar la data del concert. I diem LA data, perquè n’hi haurà un i prou. Això serà un now or never.

El concert tindrà a l’Auditorium de Palma el dia 14 de gener de 2022. Vindrem amb tot, el full-equip, l’espectacle tal i com l’hem concebut i l’hem presentat durant aquests mesos a Catalunya. Serà una presentació i alhora un final de gira; un concert que dissenyarem amb carinyo per compensar tot aquest temps sense venir.

No cal dir que esperem trobar-vos-hi: als que veniu sempre i als que encara no ens heu vist mai, als que teníem a les primeres files durant la nostra primera visita (presentant Castafiore Cabaret al 2009) i als que esteu llegint aquest post i penseu que això seria un bon regal de nadal per la persona que teniu al costat.

Demà dijous al matí es posaran a la venda les entrades.

Celebrem-ho tot.

Apunta’t a la newsletter