Amics,
hem esperat molt de temps però ha arribat el dia. Quina alegria, quina il·lusió! Aquest projecte tan desitjat comença obrir-se més enllà de cercle reduït de persones que l’hem estat mimant durant pràcticament tres anys. Tenim moltes coses per explicar-vos, totes són bones, estem en un núvol i no ens podem sentir més afortunats… Però, anem a pams.

 1. Com ja sabeu, Els Amics de les Arts i en Marc Artigau hem escrit i dirigirem una obra de teatre musical de manera conjunta.
 2.  L’espectacle és una producció de Minoria Absoluta, que ens han acompanyat en tot moment durant el procés de creació i que són el artífexs d’aquest tàndem fantàstic Artigau-Amics.
 3. Avui estem immensament feliços de començar a explicar, per exemple, que el musical es diu PARES NORMALS i s’estrenarà a Barcelona la temporada 2022/2023.
 4. Pares Normals ja té perfils oberts a Instagram, Twitter i Facebook. També una pàgina web a www.paresnormals.cat
 5. Quan vam anunciar que hi estàvem treballant, vam rebre missatges per totes bandes d’actrius i actors que mostrant interès pel projecte. Molts demanaveu que l’espectacle tingués un càsting obert. No hi podem estar més d’acord. Pensem que un musical d’Els Amics de les Arts havia de donar la oportunitat a tothom de presentar-s’hi. Per tant… yes, you can.
 6. Es busquen actrius/cantants i actors/cantants que compleixin amb un dels perfils següents:
  – Actriu/Cantant 25-40 anys
  – Actor/Cantant 25-40 anys
  – Actriu/Cantant 40-55 anys
  – Actriu/Cantant 40-55 anys
 7. Es poden enviar les candidatures amb CV, fotografia de cara i de cos sencer al correu casting@paresnormals.cat abans del 15 de juny.
 8.  La primera fase d’audicions es durà a terme a Barcelona la setmana del 28 de juny de 2021.

De moment, res més. Una abraçada a tu, que estàs llegint aquest post, i que tens ganes de ser part d’això, ja sigui presentant-hi ara o com a espectador d’aquí un temps. Arribar a aquest punt ja ha sigut una aventura fantàstica, però la part que tenim per endavant és la millor.

 

Apunta’t a la newsletter