Amics,
quina alegria. És això: ALEGRIA. Majúscules, cursiva, subratllat i hipervincle. En menys de 24h vam fer tres concerts a la Sala Barts que difícilment oblidarem. Esperem que sortissiu d’allà amb la meitat de l’energia que ens vam endur nosaltres i que ens farà encarar aquesta setmana amb un somriure als llavis. Les restriccions ho complicaven però ereu allà, disposats a donar-ho tot, a ajudar-nos a surfejar l’enèssima onada amb un estil intransferible. Gràcies, de veritat. També volem agraïr un cop més als col·laboradors la seva amabilitat i predisposició. Gemma Humet, arribaràs allà on vulguis. Nosaltres ja podem presumir d’haver cantat amb tu. Maria de Palol, ets una més de nosaltres. Ens veurem molt aviat i molta força en aquesta nova gran aventura. Balkan Paradise Orchestra, quin flow, quina energia. És com si Jean-Luc i 4-3-3 haguessin esperat més de 10 anys a que vinguessiu i les interpretessiu vosaltres. Sense paraules. Marta Bellvehí, gràcies per aportar el toc final a tot plegat amb aquestes il·lustracions plenes de delicadesa. Estem segurs que tota la gent que va venir al concert serà molt feliç de tenir-ne un petit trosset a casa. També gràcies a en Pol i en Ramon per ser-hi sempre, a Suport Films per la feina amb les projeccions, a la Rita per la feinada 24/7, al nostre equipasso, la Judit Llimós, The Project i el Guitar BCN per comptar un any més amb nosaltres.

Apunta’t a la newsletter