Sorpresa! Estem molt feliços d’anunciar que…

💫 Portem quasi dos anys treballant conjuntament amb en Marc Artigau i Minoria Absoluta per dur a terme un dels nostres somnis més antics: escriure un musical des de zero, creant una història, un món, uns personatges i emprenent l’aventura de dur-los a dalt d’un escenari.

✍🏼 Avui hem fet una primera lectura completa amb el text i les cançons que el vertebren. Ha estat molt emocionant presentar la feina de tant de temps a un equip de persones que, a partir d’avui, comencen a remar amb nosaltres. El feedback no ha pogut ser millor i hem sortit amb un somriure que feia temps que no se’ns dibuixava.

🔜 Entrem a la fase de perfilar tot el que tenim, per aconseguir fer el millor espectacle possible. Toca reescriure, retocar i repensar en base a les impressions d’avui.

🥳 Ens morim de ganes de compartir més detalls de tot plegat amb vosaltres. Ben aviat els quès, els quis, els coms i els quans.

Som-hi.

Apunta’t a la newsletter