Sorpresa! Estem molt feliços d’anunciar que…

💫 Portem quasi dos anys treballant conjuntament amb en Marc Artigau i Minoria Absoluta per dur a terme un dels nostres somnis més antics: escriure un musical des de zero, creant una història, un món, uns personatges i emprenent l’aventura de dur-los a dalt d’un escenari.

✍🏼 Avui hem fet una primera lectura completa amb el text i les cançons que el vertebren. Ha estat molt emocionant presentar la feina de tant de temps a un equip de persones que, a partir d’avui, comencen a remar amb nosaltres. El feedback no ha pogut ser millor i hem sortit amb un somriure que feia temps que no se’ns dibuixava.

🔜 Entrem a la fase de perfilar tot el que tenim, per aconseguir fer el millor espectacle possible. Toca reescriure, retocar i repensar en base a les impressions d’avui.

🥳 Ens morim de ganes de compartir més detalls de tot plegat amb vosaltres. Ben aviat els quès, els quis, els coms i els quans.

Som-hi.

Comentaris

 1. Kaushan

  Do you want not to write yourself, but for someone to make custom thesis for you and very high quality? It is quite possible to do this because there is an online assistant that can help.

 2. SergiRoberto

  Don’t waste a lot of time for boring research and stupid topics. I have one advice just use the best paper writing service recommended you read. I always used during my university period and never felt nervous about grades. Studying can be so much easier when you know who you should ask for help.

 3. Maria Aparicio Casamada.

  Hola,
  He llegit el vostre projecte, molt interessant i voldria rebre informació
  dels castings. O saber on la puc trobar.

  Cordialment.

Deixa un comentari