Els Amics de les Arts

Avui podem treballar i això no hauria de ser notícia.

Aquesta nit serem al Teatre Fortuny de Reus presentant el nostre cinquè disc. Aquest concert ha estat dels que més ha patit per salvar-se. Per això volem donar gràcies a tots els que vindreu i al Fortuny, per reprogramar-lo amb cintura els cops que ha calgut.

Resiliència cultural, es diu.

A les 20:00 pujarem a un dels escenaris amb més encant. Serà l’últim concert abans d’acabar aquest 2020 tan terrible. Per tant, reusencs i reusenques, ganxetes i ganxets, sobrevingudes i i sobrevinguts: donem-ho tot, ballem-ho tot, acostumem-nos ja a celebrar cada minut a dalt d’un escenari amb obstinació i d’una forma urgent.

Som aquí. Hem aguantat l’embat de la segona onada, també. Ara cantem junts per celebrar que finalment comencem a passar pàgina.

Fins aquest vespre.

Apunta’t a la newsletter