A tots els que ens heu versionat a @covertv3,

Portem dies i dies fent posts dient que estàvem primer contents, després sorpresos i finalment sobrepassats per les vostres cançons. És difícil d’explicar el que hem viscut aquest cap de setmana. Cada vegada que actualitzàvem el nostre hashtag hi havia quatre, cinc, deu versions noves d’alguna de les nostres cançons. Era una sensació semblant a quan treus un disc i vas llegint els comentaris que fa la gent a mesura que l’escolta, però amb una particularitat: els sorpresos érem nosaltres. Hem anat del pop, al heavy, passant pel jazz, la rumba, l’electro i el swing; hem conegut Jean-Lucs i Louisianes amb tocs molt diferents, hem flipat del nombre de versions que han aparegut del nou disc, hem rigut i ens hem emocionat. No podem demanar res més. Gràcies.

A partir d’aquí, ja ho sabeu, això és un concurs. Guanyarà una sola versió de totes les bandes versionables. I, deixant de banda si guanya el premi una del nostre equip o no, volem dir-vos que el sol fet d’haver participat haurà valgut la pena, ja ho veureu. Hem pensat en nosaltres el 2005. Ens vam presentar a un altre concurs, el Sona9, sabent del cert que no teníem ni la més mínima opció de guanyar. La nostra pre-sel·lecció va ser una festa, poder participar a la semifinal al Teatre l’Escorxador de Lleida va ser un regal i finalment, plantar-nos a la Gran Final a la Plaça Dalí de Figueres, un somni. No vam guanyar. Però mentre tornàvem cap a casa vam pensar: si quedar per fer cançons i intentar-ho ja ens ha dut fins aquí, qui sap què podem a arribar a fer si ens hi posem una mica més? Penseu-hi: només amb la estona que heu passat amb la gent que heu cantat, tocat o col·laborat, només amb les persones que heu conegut gràcies a això, només amb el temps que heu compartit ja poden passar mil coses a partir d’aquí.

No us direm allò tan cutre de que ja sou guanyadors perquè això és un concurs de tele, hi ha un premi de 10.000€ i encara no l’ha guanyat ningú. Només volem dir-vos que una porta n’obra una altra, que nosaltres mai vam guanyar però som aquí,  i que us ajudarem tant com puguem sigui quina sigui la versió que ens representi a la final.

Gràcies.

Apunta’t a la newsletter