Anna Serra versiona Els Amics de les Arts

Amics,
avui us presentem la versió d’El Seu Gran Hit que fan l’Anna Serra i l’Arnau Grabolosa.

https://www.youtube.com/watch?v=FQDBtldNrpM

Hi ha un element molt xulo en aquesta cover: part de la instrumentació que han utilitzat està feta amb són sàmplers casolans. I això és molt guai i molt amics: un punt per aquest duo que posa el sentit de l’humor al centre de la proposta. És una cover esbojarrada, divertidíssima, que no perd mai de vista l’esperit amb què s’ha de participar en un concurs així. L’estil del video ens ha recordat a la versió del Think About Things que vam fer durant el confinament. Menció especial per l’aura i la veu especial de l’Anna, que fa que no puguis deixar de mirar. Per cert, Arnau Grabulosa, ets el mateix que el de Bloom?

 

Apunta’t a la newsletter