G'beats versiona Els Amics de les Arts

Hola!
avui us portem un video que són 2, que són 16. Benvinguts a G’beats!

És clar, aquí si només parléssim del curro que suposa la versió aquest tio no és que guanyaria el concurs, aquest tio guanyaria tots els concursos de covers del món. Espectacular de principi a fi. La proposta de G’beats és doblement difícil perquè és 1) purament vocal (no només agafa línies melòdiques de la veu sinó també d’instruments secundaris com les cordes o els sintetitzadors) i 2) coreografiada (té un armari molt bona qualitat que ho aguanta tot). Un aplaudiment per aquest mashup entre Et vaig dir i Semblava que fossis tu. S’ha de veure fins al final perquè les sorpreses sembla que mai s’acabin.

Comentaris

  1. Jason Lee

    Hey! Our perfect online http://www.freepaperwriter.com/ writing company helps pupils with their tasks like home assignments, dissertation and essay writing, report writing, business plan and with theses as well. Our correct essays come without any plagiarism and with the freshly citations. Customer support service is online for all of you for 24×7, friends!

  2. gavrik say

    Always question any evidence you include in https://jetwriting.com/pay-for-essay/ your essay; ask yourself, “Does this directly support my thesis?” If the answer is “no,” then that evidence should probably be excluded. When you are evaluating evidence, be critical and thorough. You want to use the strongest research to back up your thesis. Everything you include should have a clear connection to your topic and your argument.

Deixa un comentari