Bisuri versiona Els Amics de les Arts

Amics,
continuem amb el repàs setmanal a les 5 propostes sel·leccionades pel jurat de Cover d’entre totes les versions d’Els Amics de les Arts que es van presentar. Avui us presentem la Bisuri.

La Bisuri agafa Les meves ex i tu i la porta fins allà on li dona la gana. La seva cover és una festa de hip-hop, trap, soul etc. La base que ha triat és molt elegant. L’harmonia del piano li dona un toc fosc que fa que la lletra (sorneguera de per si) tingui molta més mala llet. Als pocs segons ja entreveus que és una cantant amb potencial, que desborda personalitat malgrat ser molt jove. Aconsegueix mantenir l’interès fins al final amb pocs elements i posant sempre al centre una veu especial que, si no vigiles, t’hipnotitza.

Demà la tercera cover!

Apunta’t a la newsletter