Amics,
comencem una setmana especial on us presentarem els cinc finalistes que el jurat de Cover ha triat d’entre els centenars de versions que els hi heu fet arribar. Una vegada més, dir-vos que la nostra estima per totes les versions és idèntica i que us agraïm profundament a tots el temps que vau dedicar a fer-les. Cada versió ha estat com rebre una carta d’amor (els milenials no cal que seguiu llegint) d’aquelles que et posaven tan nerviós quan tenies quinze anys i les llegies una vegada i una altra. Que la vostra cover us ajudi a anar una mica més enllà.

Avui us presentem a la Bloom:

Aquesta va ser de les primeres versions que vam veure i vam dir: “Uau! La gent va molt en sèrio”. La producció que han fet de la cançó és fantàstica i, com podeu apreciar, es veu cuidada al detall. És com si aquesta gent tinguessin un plug-in per fer que una cançó pugés automàticament els nivells de bon rollo. Els que us dediqueu a fer música sabeu que és molt difícil fer que tot soni tan a lloc, que cada instrument s’entengui i compleixi una funció concreta per servir a un objectiu comú: desprendre energia i vitalitat pels quatre costats. Molt bé per la feina musical de l’Arnau Grabolosa i també un aplaudiment per la veu de la Bloom, que li dona una altra dimensió respecte a la original fent que sigui dolça però alhora punyent.

Gràcies!

Demà més.

 

Apunta’t a la newsletter