Amics,
des d’ara mateix i fins el 10 de desembre obrim termini per demanar un d’aquests dues dessuadores. Tenim els amics d’Organic Sound amb les màquines a punt per enviar-vos-les a temps abans d’amics invisibles, tions, reis i el que faci falta. Fem una tirada de 100 fins a exhaurir existències. Hi ha diferents colors per triar: remeneu i escolliu la que més us agradi. El tacte és súper agradable i un cop us el poseu, ja mai més voldreu vestir amb una altra cosa. Gent que en ple estiu la portarà; gent que es casarà o farà la comunió amb “Eres aire, remei i cançó” al pit; gent que tot i ser pares primerencs, ja l’estan reservant ara mateix per quan la seva filla en faci divuit. O aquestes dues persones de la foto, que des que la porten, viuen en un estadi de felicitat absoluta del qual no volen baixar! Riuen tot el dia, la seva vida ha canviat a millor en tots els aspectes (se’n fan creus i tot) i del 2020 ja quasi ni se’n recorden!

 

Apunta’t a la newsletter