Amics,
des d’ara mateix i fins el 10 de desembre obrim termini per demanar un d’aquests dues dessuadores. Tenim els amics d’Organic Sound amb les màquines a punt per enviar-vos-les a temps abans d’amics invisibles, tions, reis i el que faci falta. Fem una tirada de 100 fins a exhaurir existències. Hi ha diferents colors per triar: remeneu i escolliu la que més us agradi. El tacte és súper agradable i un cop us el poseu, ja mai més voldreu vestir amb una altra cosa. Gent que en ple estiu la portarà; gent que es casarà o farà la comunió amb “Eres aire, remei i cançó” al pit; gent que tot i ser pares primerencs, ja l’estan reservant ara mateix per quan la seva filla en faci divuit. O aquestes dues persones de la foto, que des que la porten, viuen en un estadi de felicitat absoluta del qual no volen baixar! Riuen tot el dia, la seva vida ha canviat a millor en tots els aspectes (se’n fan creus i tot) i del 2020 ja quasi ni se’n recorden!

 

Comentaris

 1. Júlia Cruz

  M’agradaria regalar-li a la meva millor amiga, ja que sou el sou grup preferit i quan ha vist la sudadera s’ha enamorat de la mateixa manera que està enamorada de les vostres cançons.

 2. Rosa M Coletas

  Rosa M Coletas M agradaria regalar- li a la meva filla Laia, doncs us segueix des de que vau començar i al principi veníem als concerts tota la família i som cinc!!!! Té mèrit😜

 3. Ivan Nieto Iglesias

  He fet la compra, tinc rebut del banc, però organic sound no m’ha enviat resposta tal i com diu al finalitzar el proces de compra. He enviat 2 formularis web i un mail i no em contesten. Vull pensar que deu ser per la feina que tenen però ja em comença a preocupar. He fet la comanda d’un jersey 35 euros + 6 euros d’enviament.
  No trobo cap telèfon per contactar i veure si hi ha algun problema…. i si ja he revisat el correu brossa ..etc… no m’han enviat la confirmació de la comanda o pre comanda…
  Com us podeu imaginar és per fer un regal… em podeu ajudar?

 4. Teresa

  M’agradia moltíssim tenir dues d’aquestes dessuadores, una per la meva parella, en Ferran i una altra per mi, una asturiana enamorada de Catalunya i de un català que m’ha fet conéixer-vos (ahhh els pronoms febles!). Soc molt Louissiana, estem vivint lluyn fins que jo ‘apruebe’ el C1 per demanar tresllat i poger viure tots junts amb el nostre fil Pau. Gràcies per tant! Seria un boníssim regal per Nadal🥰

 5. Sheridan7213

  There was a time when we were just a bunch of students, it was long ago when the actual online writing services didn’t exist and we were facing the problem of writing the assignments ourselves https://www.professionalessaywriters.com/, soon online services popped out but the prices were still not suitable for a student’s budget, that’s when we figured out it is an action time for making an affordable annotated bibliography writing service for students.

 6. Assignmentcorp

  Learn to deal with the challenges of academic papers and purchase assignments online to relieve your academic burden. Avail this golden opportunity to get high success in future. This will enable you to compete with the mates in a better way and you will be able to impress your family and mentors.In short, studies can be made easier in these days of busy life. All you have to do is to Order Assignment Online. Tell us your customized requirements and we will serve you in the best possible way. Order now or talk to our live customer service representative for additional help.

 7. masterpaperwriters

  Masterpaperwriters.com provides the best custom essay writing service to students all over the world. We have a large customer base composed of students from renowned universities who seek our help. Nothing can compare to our expert writers who have got the skills to write on various topics such as Biology, Human Psychology, Education, Consumer Behavior, Arts, Sociology and many others. We only hire experts so that we provide nothing but the best! So, if you want to get rid of all those time taking assignments and essay writings then hire us. We assure you that the essay written by our Paper Writers will get you top grades.

Deixa un comentari