Amics,

com ja us vam anunciar fa uns dies, el concert del Palau de la Música en motiu dels 10 anys del Diari Ara previst pel dia 3 de desembre, canvia de data i es mou al 22 de febrer de 2021. El comunicat diu així:

“Avís (2020.11.16): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció de virus COVID-19, el concert programat pel 3 de desembre ha canviat de data fins al 22 de febrer de 2021. Les mateixes entrades seran vàlides. Atenció: Les persones que hagin comprat entrades i desitgin recuperar els diners o canviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a través d’aquest formulari. Les peticions que de devolució o canvi seran ateses sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.”

Podeu trobar el formulari a la nostra web o a la web del Palau de la Música. Gràcies a tothom. La cultura és segura i ho seguirem demostrant concert a concert. Són temps molt difícils però no defallirem.

Bon inici de setmana!

Apunta’t a la newsletter